Dags att planera och boka in dina besök hos oss till hösten och våren 2016!

Sätt ihop ditt eget biljettpaket och få ett bättre pris – ju fler pjäser desto högre rabatt. Om du tänker besöka oss mer än 2 gånger under denna säsong kan du spara minst 20 % på ditt biljettköp. 

Biljettpaketet är en perfekt mängdrabatt – du anpassar det lätt efter dina vanor och önskemål. 

Ladda hem, skriv ut, fyll i och posta portofritt blanketten så tar vi hand om resten. Förnämligt förmånligt för fantasten!

Mer information om våra föreställningar 2015/2016 hittar du även här!


Guld-, Silver-, och Bronspaketen gäller ej på premiärer eller på våra 100-kronors-biljetter. Alla biljetterna i ditt paket köps vid samma tillfälle. Som biljettpaketsinnehavare är det möjligt att byta biljett till annat datum, för endast 15 kr/biljett. Biljetterna är inte personliga.

Du  som har ett Guldpaket kan köpa till ytterligare biljetter under säsongen till dig eller någon annan med 25% rabatt på ordinarie pris, och du som har Silverpaket kan göra detsamma med 10 % rabatt på ordinarie pris.

Nytt för i år är att alla som förhandsbokar ett biljettpaket samtidigt har möjlighet att boka tilläggsbiljetter med samma rabatt som gäller för det biljettpaket man förhandsbokar. OBS! gäller bara de tilläggsföreställningar som bokas i samband med förhandsbokningen av biljettpaket. Mer information om detta hittar du i bokningsmaterialet som du laddar ner på denna sida. 

 

 

Ladda hem info och

beställningar här: