""

De skamlösa

Intiman
23/09 2023 - 08/11 2023

"JAG ÄR VERKLIG!"

Av
Tue Biering
Kostnad
250 - 400 kr
Ålder
Rekommenderas från 15 år
Längd
2 timmar
Spelas med paus
Nej

Kan jag spela dig? Kan du spela mig? Går det att överhuvudtaget gestalta en annan människa utan att vara fördomsfull? Diskussionen om representation kring vem som får spela vilken roll på våra teaterscener och i filmer har gått het de senaste åren.

För att sätta representationsfrågan på sin spets kommer skådespelarna under föreställningen ge sig ut på stan och haffa vanliga människor, intervjua dem kring hur skådespelaren mest rättvist kan gestalta dem, och bäst av allt, få med sig personen tillbaka till Intiman och upp på scenen. Vi lovar, ingen föreställning kommer bli den andra lik – det blir en utmanande happening som måste upplevas!

Regissören Tue Biering har under många år etablerat en nyfiken och provokativ stil i sina teateruppsättningar. Med omtvistade brännbara ämnen som högerextremism, prostitution, flyktingproblematik och incest har han tagit verkligheten med upp på scenen. Tue Biering leker med publikens förväntningar, och med en utmanande tematik som balanserar på gränsen mellan fiktion och verklighet.

I rollerna

Medverkande

Medverkande

Medverkande

Medverkande

konstnärligt team

Scenografi & kostym

Dramaturgi

Pressklipp

Du kanske även är intresserad av