""

MYCKET HÄRLIG DRAMATIK PÅ INTIMAN!

Datum:  2021-08-12

Malmö Stadsteater står inför en spännande tid med ombyggnaden av Hippodromen på Kalendegatan och flera samarbeten på nya spelplatser i staden. Men allt blir inte annorlunda, på vår scen Intiman blir det mesta som vanligt med mycket härlig dramatik – som vi presenterar idag!

Det kommande spelåret på Intiman innehåller allt från Tjechovs älskade ensemblepjäs Måsen, Sverigepremiär för Lars Noréns pjäs Son Fader Moder, efterlängtad premiär av Borkmania som fick ställas in pga pandemin, den nyskrivna komedin Chefen och nypremiär till våren av aktuella Varför älskar ingen de lesbiska?.

Under ombyggnaden av Hippodromen flyttar vår biljettkassa in i Intimans foajé, och dessutom kommer våra populära och förmånliga teaterpaket att ha Intimans föreställningar som utgångspunkt. Biljettpaketen släpps idag och övriga biljetter till Intimans föreställningar släpps den 17 augusti.

Teaterchef Kitte Wagner ser fram emot ett härligt teaterår på Intiman och på alla nya spelplatser i Malmö:

– Nu ska vi äntligen få träffa vår publik igen, och jag hoppas de också längtat lika mycket efter oss. Under tiden som Hippodromen på Kalendegatan byggs om kommer vi att ses som vanligt på Intiman, men också över hela Malmö. Det blir ett dramatiskt utbytesår med många nya spännande samarbeten. Drama is everywhere!

Kommande föreställningar på Malmö Stadsteaters scen Intiman:

Måsen av Anton Tjechov, regi Eva Dahlman, premiär 18 september 2021.

Son Fader Moder av Lars Norén, regi Martin Rosengardten, Sverigepremiär 23 oktober 2021.

Borkmania av Henrik Ibsen i bearbetning av Alejandro Leiva Wenger, regi Stefan Pucher, premiär 5 februari 2022.

Chefen av Malin Axelsson, regi Maria Löfgren, premiär 12 mars 2022.

Varför älskar ingen de lesbiska? av Felicia Ohly, regi Py Huss-Wallin, nypremiär 22 april 2022.

 

LÄS MER HÄR