""

Bokcirkel kring Underdog

I samband med att vi nu skapar en teaterföreställning av Torbjörn Flygt Augustprisade roman Underdog erbjuder Malmö Stadsteater i samarbete med förlaget Polaris möjligheten att delta i en bokcirkel som får både bok- och teaterupplevelse samt delta på ett författarsamtal med subventionerat pris. 

 

Bokcirkeln är ett erbjudande som innehåller ett bokmingel den 29 november med författaren där deltagarna får sina böcker signerade. Alla som är med i bokcirkeln läser sedan Underdog inför en specialvisning av föreställningen den 25 januari, då även Malmö Stadsteaters mysiga café är öppet efter föreställningen med möjlighet att träffa och mingla med andra bokcirkeldeltagare. Bokcirkeln avslutas den 10 februari då deltagarna samlas igen för att möta författaren Torbjörn Flygt och skådespelaren Erik Borgeke för att prata om berättelsen, som de upplevt både som bok och teaterföreställning. Denna avslutning av bokcirkeln blir ett författarsamtal på Hippodromen som leds av Stephen Farran-Lee, Torbjörn Flygts mångårige förläggare och förläggare för Underdog.

 

Ett läsfrämjande biljettpaket som inkluderar bok, teaterföreställning och författarsamtal

Bokcirkeln är ett läsfrämjande projekt som även tillsammans med publiken vill utforska litteraturens och teaterns likheter och olikheter som berättarformer. Priset för att delta är 350-450 kr och inkluderar ett signerat ex av boken Underdog och biljetter till ett bokmingel, teaterföreställningen samt ett författarsamtal. Uppskattat värde för paketet är 649-749 kr.

Bokcirkelpaketet kan bokas t o m 29 nov 2023 kl 17

Signerad nyutgåva av boken

Vi bjuder in alla som anmält sig till bokcirkeln att hämta en nyutgåva av boken Underdog i storpocketformat, signerad av författaren Torbjörn Flygt under ett bokmingel på teatern. Deltagarna läser sedan på egen hand eller i egna grupper boken inför en specialvisning av föreställningen den 25 januari 2024.

TID ONSDAG 29 NOV 2023 KL 17

PLATS MALMÖ STADSTEATER, KALENDEGATAN 12

""

Specialvisning av föreställningen

Specialvisning av föreställningen Underdog den torsdagen den 25 januari för deltagare i bokcirkeln. Malmö Stadsteaters mysiga café är öppet efter föreställningen med möjlighet att träffa och mingla med andra bokcirkeldeltagare.

TID TORSDAG 25 JAN 2024 KL 18

PLATS MALMÖ STADSTEATERS SCEN HIPPODROMEN, KALENDEGATAN 12

""

Författarsamtal

Bokcirkeln avslutas den 10 februari då deltagarna samlas igen för att möta författaren Torbjörn Flygt och skådespelaren Erik Borgeke för att prata om berättelsen. Författarsamtalet leds av Stephen Farran-Lee, Torbjörn Flygts mångårige förläggare och förläggare för Underdog.

TID LÖRDAG 10 FEB 2024 KL 14

PLATS MALMÖ STADSTEATER, KALENDEGATAN 12

""

Bokcirkelpaketet kan bokas t o m 29 nov 2023 kl 17

ETT SAMARBETE MELLAN MALMÖ STADSTEATER OCH BOKFÖRLAGET POLARIS