""

AI-partiet

Den här produktionen spelades på Studion 13/11 2020 - Fram till  28/1 2021
inför totalt
555
åskådare Sammanlagt
21
föreställningar
100011 110010 00111000 111101 00010 01010
Ålder
Rekommenderas från 14 år
Längd
1 timme 20 minuter

OBS!
SOM EN DEL I REGERINGENS ÅTGÄRDER FÖR ATT STOPPA SMITTSPRIDNINGEN PAUSAR VI ALL VÅR PUBLIKA VERKSAMHET FRAM TILL 31 JANUARI 2021. ALLA SOM HAR BILJETTER TILL FÖRESTÄLLNINGAR SOM INTE KAN SPELAS KOMMER ATT KONTAKTAS AV TEATERN.
 

Det politiska partiet AI-partiet har öppnat kontor på Unga Malmö Stadsteater. Partiets ledare är inte människa, det är en Artificiell Intelligens! En fantastisk ledare tycker partiet – den förhåller sig opartisk, har en helt faktabaserad hjärna med oändlig kapacitet, och behöver aldrig sova! Men partiet behöver din hjälp och vill att du kommer och berättar för AI:t hur du vill att vår värld ska se ut i framtiden.

Publiken får möta fyra medlemmar av AI-partiet som introducerar sina mål: att överföra publikens tankar kring moral till en Artificiell Intelligens och på så vis demokratiskt skapa en ledare som i framtiden kan förvalta allas behov och drömmar på rätt sätt. Varje publikdeltagare får vara med och skapa den nya ledaren genom att lösa olika problem och svara på frågor. Läs mer om vilken roll publiken spelar i föreställningen

Vilka förhållningsregler gäller på teatern med anledning av Coronapandemin? 
Läs mer här

En samproduktion mellan Bombina Bombast och Unga Malmö Stadsteater. Originalkoncept: The Center for Everything (FI), Triage Live Art Collective (GE/AU), Bombina Bombast (SE) och First Kiss Production (NO) 

I rollerna

konstnärligt team

Manus

Regi

Videodesign

Övriga medverkande

Videodesign

Scenograf

Scenografi och kostym

Programmering

Övriga medverkande

Interaktionsdesign

Ljusdesigner

Ljus

Ljusdesigner

Ljud

Maskör

Mask