Dansande människor

Öppet hus hela lördagen lång!

Nu på lördag den 8 juni är det dags igen – då avslutar vi teatersäsongen med en heldag i vårt teaterhus på Kalendegatan med festligheter, och alla är välkomna! Vi bjuder in till evenemang och aktiviteter som avlöser varandra fram till kvällen. Vad sägs om t ex roliga aktiviteter för barn i alla åldrar under dagen, en dramatisk vandring genom teaterhuset, auktion på unika teaterföremål eller kostymutförsäljning med vintage-tema? Det är fri entré och ingen föranmälan behövs. Kom det blir kul!

TEATERDAG FÖR FAMILJEN KL 11–15
Under dagen den 8 juni blir det öppet hus med cirkustema för barnfamiljer. En dag fylld med en massa roliga aktiviteter för barn i olika åldrar. Det blir allt från skattjakt, kostymprovning, sagoläsning, disco och två föreställningar av Var inte rädd, Lilla Krabban. Teatercaféet är öppet hela dagen och erbjuder godsaker till både barn och vuxna.

Läs mer om programpunkterna på dagen här!

TEATERFEST KL 18–22
Framåt lördagskvällen bjuder vi in till en somrig fest som rundar av teatersäsongen. Då blir det bartömning, utförsäljning av teaterkostymer, dramatiska vandringar genom teaterhuset, auktion på några av teaterns mest unika föremål och en rad andra aktiviteter och överraskningar du inte vill missa. Det är fri entré och ingen föranmälan behövs. Kom det blir kul!

Läs mer om programpunkterna på kvällen här!