""

Kaninliv på scen

I komedin Kaniner medverkar de två superfina proffsen Vincent och Åke, som delar på rollen som kaninen Christopher Saint Tubbins. Varje föreställningskväll går de ett dramatiskt öde till mötes, men till vardags lever de vanliga kaninliv, om än med lite stjärnglans.

 

. En vit kanin

Åke kan springa jättefort och gillar uppmärksamhet.

Åke är en 7 månader gammal kanin av rasen teddy-dvärgvädur, därav all extra päls. Åke går helt fritt hemma och har blivit en mästare på att springa i raketfart. Han blir väldigt ivrig i nya miljöer, men lugn av jazz. Åke har en extrem förkärlek till nätverkskablar och andra viktiga sladdar. Helst av allt vill Åke vara nära någon, gärna hela tiden, för att få så mycket uppmärksamhet som möjligt. Kvinna håller vit kanin Åke på scen tillsammans med skådespelerskan Linn Mildehav

 

Svartvit kanin Vincent har ett eget instagramkonto @vincentdutchbunny

 

Vincent är en 1 år gammal svart/vit holländsk kanin uppfödd strax utanför Malmö. Han må vara ung, men har redan åstadkommit en hel del i sitt kaninliv. Han har ett eget instagramkonto där han delar med sig av sitt dagliga liv, och har dessutom nyligen vunnit första pris i en utställning för kelkaniner. Svartvit kanin på ett bord. Kvinna håller i den. Vincent i rollen som Christopher Saint Tubbins, här tillsammans med med skådespelerskan Linn Mildehav.

 

På fritiden gillar Vincent bl a att sitta i fönstret och spionera på grannarna, massakrera toalettrullar, lyssna på musik och kolla på Netflix. Svartvit kanin. Kvinna sitter på huk. Vincent blir ompysslad i en repetitionspaus av sin matte Karolina.

 

Foto: Emmalisa Pauly

 

Kaniner spelas på Intiman t.o.m. 11 maj. Läs mer här och boka biljetter!