""

Chefen

Den här produktionen spelades på Intiman 12/3 2022 - fram till 18/5 2022
inför totalt
4168
åskådare Sammanlagt
21
föreställningar
HÄR JOBBAR VI AGILT!
Ålder
Rekommenderas från 15 år
Längd
2 timmar 30 minuter
Komedi
Nyskriven dramatik

Har du någon gång haft en chef? Varit chef själv, eller tänkt att du vill bli chef för att det där skulle jag göra så mycket bättre? Då kommer du definitivt känna igen dig i den här komedin. 

Jenny kommer in som ny chef på det stora företaget full av energi och längtan efter lösningar, som kommer hjälpa både henne och företaget att må och prestera bättre. Hon brinner för sina idéer och har gjort en genomarbetad powerpoint-presentation. Men Jenny går vilse in i en härva av omorganisation, mellanchefer och nytt effektivt management-tänk där inte ens chefscoachen verkar veta varför han är där. Vem är det som egentligen bestämmer och varför kan Robert inte fixa med kaffe och bananer utan att börja gråta? Efter ett medarbetarsamtal från helvetet tvingas Jenny att se nya sidor hos sig själv. Vem vill hon vara? Vad är det hon längtar efter? Blir det my way, eller the high way?

Chefen är en bisarr, rolig och mörk komedi på kontor med hög igenkänningsfaktor där en soffa från korridor 9C spelar en av huvudrollerna. För vem och vad får finnas kvar i företagets slimmade framtidsvisioner där chefen minsann hör vad du säger men redan är inne i nästa omorganisation och måste byta värdegrundsord i fikarummet.

Från och med 9 februari hävs alla tidigare publikrestriktioner på teatern. Läs mer om förändringen här

I rollerna

""
Skådespelare

Jenny Larsson

""
Skådespelare

Robert Sjövall

Mina Breitz

""
Skådespelare

Uffe Rönnbäck

""
Skådespelare

Kristoffer Envall Nelson

konstnärligt team

Författare

Text

""
Regissör

Regi

Scenograf

Scenografi och kostym

Ljusdesigner

Ljus

Kompositör

Ljud

Koreografi

Mask

Dramaturg

Pressklipp