""

Son Fader Moder

Den här produktionen spelades på Intiman 23/10 2021 - fram till 30/12 2021
inför totalt
2870
åskådare Sammanlagt
21
föreställningar
NÄR JAG DOG?​ ÄR JAG DÖD? VAD MENAR DU MED DET?
Ålder
Rekommenderas från 15 år
Längd
1 timme 10 minuter
Drama
Nyskriven dramatik

Känner du din familj? Tänk om du fick möjlighet att försonas eller göra upp med dina döda föräldrar? Vilka tillfällen skulle du behöva återbesöka för att förstå vem du har blivit?

I ett obestämbart rum, verkligt och i minnet, möts tre personer som ibland blir sex. Med aggressiv humor och ljuvlig krass bitterhet sätter Lars Norén fingret på vår omöjlighet att kommunicera med varandra genom livet. I ett möte mellan en son och hans föräldrar ligger både uppgörelse och försoning i luften. Nuet är upplöst, det som har hänt och det som kommer hända är det samma. Vem lever och vem är död? Spelar det egentligen någon roll?

Son Fader Moder är en av Lars Noréns sista pjäser, ett drömspel där han i skiljelandet mellan liv och död återknyter kontakten med sina tidiga familjedramer Natten är dagens mor och Kaos är granne med Gud, som båda var enorma succéer på Malmö Stadsteaters scen Intiman under 1980-talet.

OBS! Från och med 1 december behöver alla som är 18 år eller äldre visa giltigt vaccinationspass och legitimation vid besök på InitmanLäs mer om vad som gäller och hur detta går till här

Läs mer om dramatikern Lars Norén och de övriga av hans pjäser vi spelat 

I rollerna

""
Skådespelare

Sonen

""
Skådespelare

Fadern

Modern

""
Skådespelare

Kvinnan

konstnärligt team

""
Författare

Text

Regi, scenografi och musik

Kostymdesigner

Kostym

Mask

Ljusdesigner

Ljus

""
Skådespelare

Koreografi

Dramaturg

Dramaturg

Dramaturg

Dramaturg

Dramaturg

Pressklipp

Du kanske även är intresserad av